Faj: Arabika
Fajtavariáns: Red Bourbon
Régió: Gihororo, Kayanza
Feldolgozóállomás: Masha
Termelő: helyi kistermelők
Magasság: 1700 m
Feldolgozás: mosott
Csészeprofil: narancs, hibiszkusz, nádcukor
A Masha feldolgozóállomásra több mint 1 100 kistermelő szállítja cseresznyéit, akik átlagosan 200–250 cserjével rendelkeznek. A kézi szüret után a termelők az állomásra viszik a termést, ahol rögtön megkezdődik a feldolgozás. A cseresznyéket először úsztatással válogatják, majd hántolják és sűrűség szerint osztályozzák. Ezt követően a magok 12 órás száraz fermentáción esnek át, melyet tiszta vízben történő mosás és további 12–24 órás áztatás követ. A szárítás emelt ágyakon, rendszeres forgatással zajlik, 2–3 héten keresztül.