Faj: Arabika
Fajtavariáns: Red Catuai, Caturra
Régió: Dipilto, Nueva Segovia
Termelő: a Las Manos közösség termelői
Magasság: 1220-1252 m
Feldolgozás: mosott
Csészeprofil: szilva, vajkaramell, mandula
Ez a kávé a Los Manos közösség két szomszédos farmjának – Finca Santa Isabel és Finca Mirjam – terméséből származik. Az összesen 18 hektáron a farmokon a Caturra, Catuai, Parainema és Catimor variánsok mellett egyéb gyümölcsöket és növényeket is termesztenek. A szüret után a kézzel és úsztatással válogatott kávét 18 órán át pihentetik feldolgozás előtt. A Santa Isabel farm saját infrastruktúrával rendelkezik a feldolgozáshoz, míg a Mirjam farm termése a Finca Bethanián kerül feldolgozásra, mindkét helyen szigorú minőségirányítás alkalmazva. A feldolgozott pergamenkávét a Cafetos de Segovia malomban osztályozzák és készítik elő exportra.