Faj: Arabika
Fajtavariáns: Andung Sari, Sigarar Utang
Régió: Kerinci, Sumatra
Termelő: a Koerintji Barokah Bersama tagjai
Magasság: 1400-1700 m
Feldolgozás: anaerob száraz
Szüret: 2023/24
Csészeprofil: fekete cseresznye likőr, trópusi gyümölcs, étcsoki
A Koerintji Barokah Bersama szövetkezet 320 tagja a Kerinci-hegy lábánál fekvő, vulkanikus fennsíkon termel 0.5-2.5 hektáros farmokon, Szumátra szigetén. A szövetkezet haladó szemléletű vezetője, Triyono, nagy gonddal követi és irányítja a termelési és feldolgozási folyamatokat. Ennél a tételnél az alapos átválogatást követően a cseresznyék légmentesen zárt műanyag zsákokban hűvös, száraz helyen fermentálódtak 7 napig, majd további 20-23 napig emelt ágyon, az időjárás viszontagságaitól védve érték el a kívánt nedvességtartalmat.