Következő pörkölés október 24. csütörtök!

Rólunk írták

Őrölt kávékat teszteltünk szakértőkkel. Nem volt jó élmény. Omnia, Karaván, Tchibo, Segafredo vagy Bravos? Esetleg sajátmárkás? Mutatjuk.

Videóinkról rövid cikkek jelentek meg az index.hu-n

Nagy szürke csarnok, előtte karcos, félig szétszedett japán sportkocsik a kilencvenes évekből. Benn félhomály, újabb versenyautók levitálnak a karos emelőn. Eszterga zúg, a férfiak csak bólintanak a védőszemüveg mögül – igen, az emeleten megtalálom Laczkó Gábort, a Kávékalmár kézműves pörkölő tulajdonosát.

Presszógéptvíkelés, nyomásprofilelemzés, kávé- és asztalipörkölő-premier Szentendrén. Tekerés közben is sokszor kell tekerni. Podcast és video 2 in 1.

Egyre többen fordulnak otthon is a minőségi kávék felé, túllépve a bolti, előre megőrölt zacskós alapanyagokon. A számtalan mellékág és irány között Laczkó Gábor, a szentendrei Kávékalmár pörkölde alapító tulajdonosa segít eligazodni.

Laczkó Gábor másfél évtized multis lét és pár hónap állástalanság után kimaxolta hobbiját: kávépörkölőt nyitott egy szentendrei ipartelepen. A Kávékalmár Kft. ma heti 100-150 kilót pörköl, Gábor pedig kávés kisfilmeket is készít.

Nemzetközi cikkek rólunk

Videók rólunk