Kávékalmár - frissen pörkölt kávéink

Kizárólag megrendelésre pörkölünk kávét, így garantált a frissesség. A pörkölést megelőző nap éjfélig befutott rendeléseket tudjuk lepörkölni és szállítani, a pörkölés napján érkezett rendelések nagy valószínűséggel már csak a következő heti pörkölésbe férnek bele. A webáruház fejlécében a soron következő pörkölési nap mindig megtalálható.

Aktuális kávéinkat színek szerint kategóriákra osztottuk. Általánosan elmondható, hogy a komplexitás (és a minőség*) a fehértől a kéken át az arany és lila felé nő, és az egyes kategóriák elemei nagy vonalakban hasonló ízvilágot képviselnek. Ennek a felosztásnak nem célja, hogy minden határon túlmenően pontos legyen, mindössze iránymutatásként szolgál. A sötét és közepes pörkölési szinteket espresso, a világos szintet pedig filteres elkészítésre javasoljuk.

Mindenkori kínálatunkat úgy igyekszünk összeállítani, hogy a klasszikus ízvilágtól az aktuális trendekig mindenki megtalálhassa a kedvére való kávét. Törekszünk arra, hogy bemutassunk minél több termőterületet és feldolgozást, ezzel segítve a figyelmes kóstolót az ízlelés fejlesztésében, illetve a saját stílusának megtalálásában.

*a Specialty Coffee Association viszonyrendszere alapján, lásd https://sca.coffee/attributes-whitepaper


8termék 18

Brasil Cerrado Mineiro

3 200 Ft

Colombian Supremo

3 200 Ft

Colombia Huila Decaf

3 500 Ft

Papua New Guinea Lamari

3 600 Ft

Peru Cajamarca

3 700 Ft

Kenya Kamvara

4 400 Ft

Burundi Yandaro

4 200 Ft

Colombia Finca Arrayan

4 600 Ft