Kávékalmár - frissen pörkölt kávéink

Kizárólag megrendelésre pörkölünk kávét, így garantált a frissesség. A pörkölést megelőző nap éjfélig befutott rendeléseket tudjuk lepörkölni és szállítani, a pörkölés napján érkezett rendelések nagy valószínűséggel már csak a következő heti pörkölésbe férnek bele. A webáruház fejlécében a soron következő pörkölési nap mindig megtalálható.

Aktuális kávéinkat színek szerint kategóriákra osztottuk. Általánosan elmondható, hogy a komplexitás a fehértől a kéken át az arany és lila felé nő, és az egyes kategóriák elemei nagy vonalakban hasonló ízvilágot képviselnek. Ennek a felosztásnak nem célja, hogy minden határon túlmenően pontos legyen, mindössze iránymutatásként szolgál.

Mindenkori kínálatunkat úgy igyekszünk összeállítani, hogy a klasszikus ízvilágtól az aktuális trendekig mindenki megtalálhassa a kedvére való kávét. Törekszünk arra, hogy bemutassunk minél több termőterületet és feldolgozást, ezzel segítve a figyelmes kóstolót az ízlelés fejlesztésében, illetve a saját stílusának megtalálásában.


9termék 19

Brasil Cerrado Mineiro

3 000 Ft

Colombian Supremo

3 200 Ft

Colombia Huila Decaf

3 500 Ft

India Monsooned Malabar

3 400 Ft

Peru Cajamarca

3 700 Ft

Costa Rica Flor de Itabo

3 700 Ft
ÚJ

Rwanda Ngororero

4 000 Ft

Ethiopia Nensebo

4 200 Ft

Ethiopia Daanisa

4 200 Ft