Peru La Coipa
Peru La Coipa
4 200 Ft
ÚJ

Peru La Coipa

Narancs, ribizli és levendula jegyei találkoznak ebben a kiváló perui kistermelői blendben.
4 200 Ft
Részletek

Faj: Arabika

Fajtavariáns: Caturra, Bourbon

Régió: La Coipa, San Ignacio

Magasság: 1750-2050 m

Feldolgozás: mosott

Csészeprofil: narancs, ribizli, levendula

 

Ez a kávé a La Coipa környéki termelők munkájának gyümölcse, akik a szüretet és a feldolgozást is maguk végzik. A szüretelt cseresznyéket 24 órás pihentetés után válogatják és hántolják, majd 24–36 órán át fermentálják, végül 10–14 napig szárítják. Az így előállt pergamenkávékat egy központi malomban minőség szerint osztályozzák, és a hasonló profilú, azonos napon beérkezett kávékat összekeverve exportálják.